4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Ugnsbakadfetaost Ingredienser 1 fetaost örtkryddor, gärna timjan, rosmarin eller oregano olivolja Gör så här Sätt ugnen på 150 grader. Katarina Ekeström 1 fetaost örtkryddor
Ugnsbakad brietårta med tomater ochbasilika. Någon fondue tänker vi inte bjuda er på idag, det blir istället en variant av en gammal goding när vi tipsar om en ny topping på ugnsbakad brie
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Servera tillsammans med ris eller potatis. Härliga smaker från rosmarin och surt och sött från citronoch honung
Passa på att låta några klyftor citron få följa med in i ugnen när ni kör in rotfrukterna, citronen genomgår en förvandling där inne i värmen och ut plockar ni vad som närmast kan jämföras med en smaksensation
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.