Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelskt goda desserterna. Själv ska jag beta av en gedigen to-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affärensom sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Normalt byter jaggärna ut hamburgerdressingen mot avocado, tsatsiki eller motsvarande. Stunden krävde dock att jag skulle göra en egen hamburgerdressing och OM jag gjorde
Nu har jag lämnat mitt gamla favoritrecept och helt övergått till att baka denna kladdkaka istället. Den är lika lättbakad men den är dessutom äggfri, betydligt tjockare och har en jämnare konsistens från kanten och in
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.