Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som ni vill ha
Påsken närmar sig med stormsteg och förutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för att se lite snygg ut. Själv är jag överförtjust i just enkla småkakor baserade på mjöl, smör och socker
- ♥ -För den som är intresserad av kcal-innehållet - ca 300 per portion. 3 morötter8 potatisar1/3 purjolök1/2 gul lök1,5 fiskbuljongtärning6 dl vatten1,5 msk vetemjöl100 gr creme fraiche valfri2 msk hummerfond200 gr räkost150 gr räkor skalade4 bitar laxfileér (i portionsförpackning)dill efter smak. för er exakt 1,5 msksalt efter smak. för er exakt 1,5 tsklite svartpepparGör så här
Boendendet hette Bricco San Giovanni och låg i orten Isola d’Asti alldeles utanför Asti, med fantastisk utsikt över kullar och vindgårdar och hasselodlingar
Denna veckan har varit hysterisk med alla möjliga aktiviteter så jag har knappt hunnit laga någon mat och därför har det inte blivit många recept på bloggen heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.