Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
i min lunchlåda förra veckan. Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver. Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er
I helgen kommer mina syskon och min systers sambo hit på middag och det skall bli superskoj. Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen
Man har ju blivit lite bortskämd med sol och värme under den senaste veckan så man glömmer nästan bort att det bara är i mitten av maj men jag hoppas att solen kommertillbaka snart så att jag kan gå på promenader med Felicia på dagarna
Oups. Det blev ett långt, oplanerat uppehåll i mitt bloggande. Det beror inte på avsaknad inspiration eller att jag avstått från bak och matlagning som väl förtjänar att dokumenteras här i min blogg, utan på att jag befunnit mig på resande fot de senaste veckorna, och bristande internetkontakt har varit mer regel än undantag
Känns som att det var en evighet sedan jag skrev här i bloggen sist, men nu känner jag att jag äntligen har tid att börja skriva och bjuda på nya spännande recept
Ambitionsnivån är alltid hög, men jag har alltid svårt att komma igång med bloggandet efter årsskiftet, det är så mycket annat som ligger och väntar, veckorna går och plötsligt har halva februari gått, men nu är jag tillbaka igen med åsikter, recept och dryckestips, vi börjar med grova knäckebröd som är passar utmärkt med en mogen brieost och lite fikonmarmelad
Medicinsk Access – ett lyft för kolloidalt silver. I det senaste numret av Medicinsk Access (nr 3 2016) finns en välskriven och mycket saklig artikel om kolloidalt silver (Sid 50 -53)
Den stora skillnaden från innan kommer att vara att jag tar bort mjölkprodukterna igen och att jag inte kommer att tillåta mig själv att fuska och ta en liten bit choklad/kaka/annat gott
Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.