Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen. Det är lugnare på jobbet och man känner att krafterna är påväg tillbaka efter en månad i full fart
Och egen vitlöksmajonäs till allt. paleo,. Då ska jag berätta om den stora påskjakten, om jag överlever att stå i kassa på cafét under påskparaden, och anledningen till varför jag går runt med en vit stiftpenna innanför tröjan hela tiden
Häll på grädde, koka upp och låt puttra tills du tycker morötterna är lagom mjuka, rör om då och då. Skär en bit ur den tjockaste delen av sillen och smaka om den är tillräckligt urvattnad, den ska inte vara för salt
I våras fick jag ett mail från friluftsföretaget Eldmark i Sorsele med frågan om jag kunde ta fram en formfranska som passade till deras nytillverkade mackjärn av stål
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.