Dels bakar vi ett mörkt filmjölksbröd som vi fryser inh och plockar fram varjedag och sen så bakar vi bröd varjedag till frukost och mellanmål och ibland även till lunch
Nu är det dags att göra glasyren. Men nu lagom till kanelbullens dag som alltid infaller den 4 oktober, så tänkte jag att jag skulle anstränga mig lite för att få fram en kanelbulle som uppfyller nedanstående krav
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.