Kan nog varadet godaste jag gjort. Detkan inte bli bättre än så. Vi gick hela familjen och tittade på konsten för att se vilka vi tycker vi kan ha hemma
Som rubriken avslöjar så kan alltså dettavaradet godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
Om detkan gå från vår till högsommar kandet väl gå från snö-sommar till normal-sommar. Lite skrattretande rubrik med tanke på sommarvädret här - varning för snö i norr
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar. - Läs hela inlägget här 1 helt ägg. 1-2 tsk dijongsenap
Rör ner i det uppvispade ägg-sockerDet smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Låt kakan kallna. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Ett ämne som är lite off-topic i en bakblogg, men detkan ändå vara värt att ta upp. När jag bakar med mina pojkar har jag alltid - ALLTID - laddat upp med just ovanstående sinnesbild i huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.