Ja ja, jag vet att sangria är spanskt, men det är så läskande en varm sommardag. När vi skulle ha gäster i helgen så tänkte jag att jag skulle göra det lätt för mig eftersom vi skulle vara borta på dagen
Mjuk och seg i kanten till och med och inte alls torr där somdet lätt kan bli. Jag funderade en stund på vad jag ville göra för twist på min kladdkaka och kom fram till att kakdeg är ju himla gott
I alla fall, den här kladdkakanmed kokostäcke är en av många favoriter hos killarna och i lördags när jag bakade den gjorde jag även en variant på lchf som blev sagolikt god
Receptet på tårtbottnarna passade näst minsta formen, så sedan fick jag räkna lite ungefär hur mycket smet jag behövde göra och anpassa gräddningstiden därefter
” Dela degen i fyra eller fem delar och i det här läget går det bra att smaksätta, lite gott salt i en, mer linfrö i en annan eller varför inte lite honung
För någon vecka sedan pratade vi omhur gamla (och unga) alla är på jobbet. Har ni ingen vän som skänker er vildsvinskött, så går det precis lika bra med vanlig tamgris (mycket konstigt ord tycker jag, känns som de bor inne i huset då)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.