Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböckermenden här gångengjorde jag det, nämligenhelstekt blomkål med kapris, salvia, citron och brynt smör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
Undertidentortellini kokar fräs upp svampen, jag användekantarellermendet funkar med t. När tortellinin är färdigkokt, blanda den frästa ochkryddadebladspenaten
Det finns tortellinimed många smaker, jag valdemed ricotta ochspenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetariskeller som jag med köttbullar till
IngredienserPortioner. 4 500 g tortellini (ricotta ochspenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt ochpeppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5. - Rabatt GoGreen200-1000 g Mer info Ladda kupong
Vispa samtliga ingrediensermedelvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysenoch använda senare till fisk eller kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.