Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböcker men den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkål med kapris, salvia, citron ochbryntsmör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat bryntsmör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat bryntsmör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
de minut ungefär (har du hällt på rejält från början, hälften av smöret ungefär, kan du ösa blomkålen medsmörvätskan som samlas i långpannan och inte tillsätta nytt smör förrän precis på slutet)
4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msk smör (till stekning) 2 msk olja (till stekning) svartpeppar Bryntsmörmedsalvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.