Servera torskpannanmed önskade tillbehör. Värm smör i en stor stekpanna - gärna med höga kanter. Låt puttra någon minut medan du smakar av med salt, peppar och citronsaft
Tvätta potatisen och skär i slantar. Koka potatisskivorna mjuka i saltat vatten, 510 minuter. Häll av kokvattnet och tillsätt pepparrot, grovt hackad dill, saften från ½ citron, olivolja, salt och peppar
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Servera omedelbartmed, några extra räkor, lime, dill och några broccolibuketter
Gaffelmosa potatisen lätt och blanda med crème fraiche och pepparrot. Krydda med salt. Kryddig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kanel, hallon, ceder, salvia, vanilj och lakrits
Servera de panerade spättafiléerna tillsammans medpepparrotspotatis och haricots verts. Vispa ihop med hjälp av en ballongvisp och smaka av med salt och peppar
Vad du behöverTunnbrödsrullar medpepparrotspotatis och skinka400 g kokt kall potatis (tärnad)3 dl gräddfil1 dl majonnäs2 tsk riven pepparrot1 tsk kapris1 st röd lök örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.