Abborre med pepparrotspotatis
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 200 g färska kantareller
  • 750 g potatis
  • ½ msk vetemjöl
  • 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde
  • 1 dl finhackad färsk persilja
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk salt
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g abborrfiléer ca 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 200 g färska kantareller Pepparrotspotatis: 750 g potatis ½ msk vetemjöl 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1 dl finhackad färsk persilja 2 msk riven pepparrot 1 tsk salt 1 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.