Panerad spätta med potatismos
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Spätta 600 gram rödspättafilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 1 st ägg 2 dl ströbröd 1 msk olivolja 1 msk smör Pepparrotspotatis 800 gram potatis(ar) , mjölig 2 msk smör 1 dl crème fraiche , naturell 1 dl mellanmjölk 1 dl pepparrot 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Tillbehör 250 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal: 608 Protein: 43 gram Fett: 24 gram Kolhydrater: 52 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.