Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
4 900 g fast potatis Räksås 1 burk räkor i lake (à 360 g) 2 dl gräddfil 2 msk chilisås eller ketchup 1 tsk senap salt och peppar 1 gurka Rödspetta 2 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 400 g rödspätta 2 ägg 3 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 port Detta behöver du 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 2 äggulor salt och peppar 4 stora spättafiléer ca 100 gram smör Blanda ihop mjöl, ströbröd, salt och peppar. 4 stora spättafiléer
Stek på medelstark värme i smör. Servera med kokt potatis och lite grönsallad. 6-8 Spättafileér. Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat och
Lägg ut spättafiléerna i en långpanna med bakplåtspapper. färsk eller tinad spättafilé. brödtärningar steka med tills brödet får färg och löken mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.