Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
salt och vitpeppar. Tillsätt äggen som du tar igenom en äggskivare, TVÅ gånger, en på tvären med. Lägg firren i en ugnsform, pressa en lime, salta och peppra och ringla försiktigt över tryffeloljan
Bred dijonsenap på torskenoch krydda med körvel, s&p. Jag gillar kombinationen torskoch bacon. Blanda hummerfond och saffran, rör ner detta i creme fraichen och smaka av med vitpeppar
Smörstekt torskmed smakrik salsa, bulgur ochfrästa grönsaker. •Tillsätt vinäger och olja. •Tillsätt hackad dill och citronsaft + 2 msk av oljan från salsan. •Hacka ner paprika och 2 msk av lagen. 2 torskfiléer
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Servera den kokta torskenmed äggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet
Smaksätt med lite salt och peppar. salt och nymalen svartpeppar. Lägg torskfilén i en ugnsform. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple. Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.