Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken i småbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen till bitar, häll sist över spadet som blir kvar
Salta fileérna och lägg dem i en smörd ugnsform. Tillsätt gräddfilen och smaka av med salt och peppar. Skär tomaterna i tunna skivor och garnera över fisken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Strö över salt och citronpeppar. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.