Tonfisksallad med fetaost och oliver
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk kapris
  • 16 st kalamata oliver
  • 100 gram fetaost , tärnad
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 burk(ar) majskorn
  • 1 salt och peppar
  • 1 kruka(or) gräslök , finhackad
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 0.5 st gul lök(ar) , finhackad
  • 2 burk(ar) tonfisk, i olja
  • 5 msk matolja
  • 1 ask cocktailtomat (er)
  • 2 st paprika , tärnad
  • 1 påse bladsallad , blandad
  • 1 citron(er) , till garnering
  • 1 basilika , till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.