Ett måste innan man går och lägger sig påjulafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinkadet måste man bara ha, punkt slut
Jag håller på med det sista julstöket, saffranspannacotta, räkpaj och stuvad grönkål. Jag använde mig av ekologiskt kokosfett från Biofood, brukar stå där det finns ekologiska varor i butikerna, den finns alltså inte i kylen
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.