I den här indiska currygrytan får blomkålen spela huvudrollen tillsammans med potatis. Lättkokt med lite tuggmotstånd är den härlig med en mild smak av kål
Krydda fisken med kryddor och salt. Curry. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Curry. Ös fisken med sås ett par gånger under tillagningen
Späd med ett par dl buljong. Curry är en annan favorit hos barnen så det här kunde ju inte bli fel. Skär paprikan i strimlor och tillsätt i grytan, smaka av med salt och peppar
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Rör ner de torra kryddorna och currypastan och låt dem fräsa med en stund. Den råkalla vinterkylan lockar fram många värmande matidéer, den gången med inspiration från Indien eller i alla fall vår tolkning av indiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.