Nä, någon vidare julstämning har vi inte här hemma. Eftersom vi ska spendera julen på annan ort där man inte firar jul, har vi i år skippat merparten av julpreppandet
Blanda ihop hoisin med sambal oelek och ställ åt sidan. Hoisinsås. 1 dl hoisinsås (se recept nedan). Hetta upp en ugnssäker stekpanna med lite olja, stek torsken med skinnsidan upp i 2 minuter, vänd på fisken och fördela hoisinsåsen över fisken. 1 dl hoisinsås (se recept nedan)
Dipsåserna varierar men vi har två favoriter, Nouc cham och Hoisin sesame ginger. Hoisin sesame ginger dip2msk honung½dl risvinäger½dl vatten1msk sesamolja1msk riven ingefära½dl hosinsås (egengjord recept nedan eller färdigköpt)1/4tsk rostade sesamfrön. Egengjord Hoisinsås4msk soya2msk jordnötssmör1msk honung2tsk risvinäger1st riven vitlöksklyfta2tsk sesamolja1tsk sriracha hot chili sauce (eller annan het kinesisk chilisås)1nypa svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.