Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut. Visst jag har gjort sådana med rispapper som ska ätas kalla men igår var första gången jag friterade vårrullar
Tyckte det var ett rätt härlig program och fick sånt sug efter vårrullar som de gjorde. Vårrullar. Dela filologen efter önskemål beroende på hur stora dina vårrullar ska vara
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
I lördags roade vi oss med att göra vårrullar. Vårrullar 40st. Det tar ett tag, men är värt tiden. Jag har lärt mig att göra dem av min go’a granne från Filippinerna
Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Alla recept är olika och det verkar finnas ungefär lika många varianter på vårrullar som det finns kockar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.