1-2 tsk bra kakaopulver. 1-2 tsk bra kakaopulver. Det råder ju inte brist på godsaker man kan äta även när man håller sig till en viss kost, och ett bra exempel på detta är proteinfluff
Jag skulle testa tjälknul och sedan skall jag testa att röka något bröst också. Tjälknul. Stek som en kaka över kela pannan på medelvärme i ca 10 minuter och vänd efter halva tiden
Den här gången föll valet på Tjälknul eller Tjälknöl, hur uttalar ni det. God sen måndagskväll på er. Här har man jobbat och stått i idag för att imorgon ha förmånen att få vara ledig med småttingarna imorgon
En klassisk rätt som är väldigt enkel att göra, steken behöver inte brynas innan eller någonting, det är bara att slänga alla ingredienser i grytan och låta tiden gå
Jag har blivit smått hooked på jordnötssmör och i kombination med choklad är det bara sagolikt gott. De här kakorna blev sjukt goda och ganska snygga också om jag får säga det själv
Till gårdagens middag bjöd vi på Tjälknul och potatisgratäng. Oj vad barnen älskar sånt här kött, de åt o åt o åt… Förut gjorde vi Tjälknul rätt ofta men nu blir det mer o mer sällan, men det måste vi ändra på nu när barnen verkligen älskar det här och det är ju så otrolig enkel tillagning
XX-fluff där du byter ut XX mot valfritt godis är väldigt vanligt som tårtfyllning. Ahlgrensbilar var nog en av de första godissorterna som jag såg att man gjorde fluff av för väldigt många år sedan
Smaka av med kryddor och tomatpuré. God och värmande soppa som är billig och näringsrik. Vet inte varför den ska vara just fransk, men jag hade franska örter i för säkerhets skull
Ingredienser. 4 kycklingfiléer (ca 600 gr) 8 skivor parmaskinka (eller prosciutto som inte är lika fint , men fungerar ypperligt i matlagning) 0,5 kruka färsk basilka ca 50 gr färsk parmesanost 2,5 dl grädde, valfri fetthalt 1,5-2,5 msk balsamvinäger (beroende på hur vinägerstark du vill ha såsen) 1 rågad msk kycklingfond 1-2 vitlöksklyftor, pressade svartpeppar Saknas på bilden gör kycklingfonden och nej, man behöver inte köpa en fullt så stor bit parmesanost som jag gjorde, men är man tokig i parmesanost så är man
Låt stelna i kylen och skär kakan i 2 x 4 cm breda bars/bitar. Ingredienser. 100 g ljus mjölkchoklad 1 block (250 g) nougat 1 burk (350 g) Nutella 1 l cornflakes (300 g mörk kvalitetschoklad 70 %) Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.