Smaka av med salt och peppar. Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Smaka av såsen och upptäck att du inte behöver tillsätta ett dugg. Porterstek är min absoluta favorit bland grytstekar så därför bjuder jag på det igen
Smaka av såsen och upptäck att du inte behöver tillsätta ett dugg. Härlig porterstek med Hasselbackspotatis, recept gästbloggat av Lotta på Två Små Kök
Smaka av såsen och upptäck att du inte behöver tillsätta ett dugg. Det är väldigt länge sen jag gjort någon stek, men efter att ha läst fina bloggen Två små kök, så bara måste jag slå till på hennes porterstek och oj vad gott det blev
Smaka av med salt och peppar. Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
P. o. r. t. e. s. k. i. l. g. y. a. ♥. 0. S. v. 1. 2. F. b. u. -. 5. ,. 7. R. c. p. V. d. I. n. h. ö. m. f. ½. j. å. /. G. ä. B. 3. 4. T. K. 6. L. H. 8. (. ). 9. z. N. E. U. D. k P. k g. d l
Vispa ut mjölet i grädden eller skaka redningen i en redningsbägare. Porterstek var den första steken jag vågade mig på att tillaga en gång för länge länge sedan
Smaka av såsen och upptäck att du inte behöver tillsätta ett dugg. I lördags gjorde jag porterstek som om möjligt är ännu lättare att laga till än stek som ska brynas i förväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.