Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen. Det är lugnare på jobbet och man känner att krafterna är påväg tillbaka efter en månad i full fart
När jag gick ifrån paleo kom nästäppan tillbaka. Nu när pollensäsongen drar igång börjar det bli värre, så den största anledningen till varför jag vill börja äta strikt paleo igen är för att jag vill prova och se om nästäppan försvinner
-Asså vi kommer inte att få ha nån luciafest. I morse när jag for på jobbet så va det två ganska så glada barn som stack iväg till skolan (nästan i alla fall)
Annars passar den när som helst nu i advent och senare till julhelgens middagar. Den här saffranspannacottan är helt ljuvlig, och vad kan väl passa bättre än att celebrera den vackra och skönsjungade Lucia med den
Igår så bakade jag lussebullar så vi har nu till tredje advent, lucia och alla andra juldagar och så passade jag på att göra mormors franska kola som jag ääälskar mest av allt julgodis i hela världen
Ägg till pensling. På lördag är det ju lucia, så varför inte göra lite goda, saftiga lussebullar. Tillsätt resten av degspadet, socker, kvarg, salt och ägg
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.