Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
På senare år har grönsakerna kommit att bli mer och mer framträdande och i år testar jag en ny sallad, svartkålssallad med äpple och parmesan och till den en nygammal bekant, saffranshummusen
Jag har dagen till ära tagit mitt första dopp i sjön för i åroch det var riktigt skönt. När man tittar på den här bilden så inser man att det har hänt en hel del sedan förra våren
I nyårstider fixade och donade jag lite med blogglänkarna här till höger. Längtar inte särskilt mycket efter våren, bara att det ska sopa bort flisen från cykelbanorna
Jag spacklade tårtan med chokladsmörkräm och så täckte jag den med marsipan och sugarpaste. Tårtor. Som vanligt hade jag två fyllningar, och denna gång blev det färdigköpt jordgubbssylt och mjölkchokladmousse
Vi har ju båda mått bättre och bättre med åren med hjälp av naturligt god mat att njuta av. Jag ska inte skriva så mycket om vad som hänt under de här åren eftersom så gott som allt finns beskrivet i det här inlägget från förra året
Jag har försökt flirta med min rababerplantor denna vår, för de har sannerligen vuxit blygsamt. Till och med min fläderbuske och jag som läste att de inte äter fläder, pah
Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Tog Djurgårdsfärjan över till Gamla stan och mötte upp min son som kommit med tåget lite tidigare. Köpte ätbara blommor på Östermalmshallen till garnering av min tårta
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Men ser samtidigt med spänning fram emot det nya året, hoppas att jag har lyckats arkivera allt jag inte behöver ha med mej in i det nya året, är helt övertygad att jag kommer lära mej massa nya saker ( å nej, kommer inte lära mej quizer på mobilen eller andra spel ) och jag kommer att försöka vara mitt bästa jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.