Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Rör ihop fond, crème fraiche, äggula och grädde och koka upp under omrörning. Placera de färdiga toasten på en salladsbädd och ringla över såsen, lägg på den andra brödskivan och strö över färsk timjan
Dagens goda middag blev en thaigryta och ris för en gångs skull, riktig lyx. ( Istället lagade jag god middag som var färdig lagom tills Sebastian kom hem från Stockholm för en stund sedan
Korvstroganoff álaThai är det jag pratar om. Glad påsk på er mina fina läsare. Ett måste för att ens vilja prova álaThai varianten är att man måste tycka om stark mat, annats blir det nog tummen ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.