som saft och spädas med vatten, eller till drinkar och späda med kolsyrat vatten/läsk. Men vi testade iallafall Rabarbersirap som jag hittat recept till i en Allers-tidning
Snabbdessert till vardags med banan ochchoklad. Den här desserten är enkel och snabb att svänga ihop med banan eller annan frukt i bitar, hackad mandel och nötter och ringlad med den goda chokladsåsen (vegan, utan vitt socker) som jag lade upp recept på tidigare i veckan
Smaksättningen bör vara rumstempereradochtillsättas lite i taget. Andra smaksättningar tillsätts sist som till exempel choklad/nutella/lemoncurd/sylt/bär eller liknande
Rör försiktigt till en jämn smet. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Jag hade förberett mig genom att beställa hem fin choklad från Vahlrona - den bästa chokladen vid pralintillverkningoch bakning, samt pralintillvekningsprylar somm underlättar tillverkningen
PS Min godisnassetill äkta hälft går och nallar av såsen med sked direkt ur skålen. Den här pepparkassmakande chokladsåsen passar extra bra i juletid, och är alldeles ljuvlig till färsk frukt
Rör om tills både chokladoch gelatin smält helt. Om du vill göra pannacottan laktosfri använder du förstås laktosfri grädde och en laktosfri eller helt mjölkfri choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.