Mjölkchokladfluff till dessert tårtor och bakverk Snilles kök
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg 00 röster
Ingredienser
180 g
marabou mjölkchoklad
3 dl
grädde
Beskrivning
Dela chokladen i mindre bitar.
Ta fram en kastrull och värm grädden så att den blir riktigt varm men INTE börjar koka.
Ta av från plattan och lägg i chokladen.
Blanda allt väl tills chokladen har löst upp sig.
Låt svalna lite och ställ in i kylskåpet minst 6 timmar.
Går jätte bra att förbereda dagen innan och låta fluffen vila i kylskåpet över natten innan man vispar upp den.
Vispa upp till önskad fluffig konsistens.
Bröllopstårtor,. Som dekoration skulle det vara vita blommor och handmålade lila hjärtan som även fanns med på en del av deras dekoration till brölllopet
Innehållet är ljusa bottnar, hallonmousse ochmjölkchokladfluff. Barntårtor,. Vi enades om att använda guld som jag tyckte skulle passa bra till den starka rosa
Blev mina stora bokstäver denna gången och som på de flesta av mina tårtor, fjärilar. Är väldigt trött men tänkte hinna publicera gårdagens tårtor innan jag ger mig för idag
Jag hittade receptet på fina bloggen Bakverkoch fikastunder, där det finns massor med inspiration för den som tycker om klädda tårtor med figurer i sockerpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.