I helgen som gick mumsade killarna i sig den här påsktårtan som jag provbakade och eftersom de gav den tummen upp måste jag såklart dela med mig av receptet
Vi ska fira påsken tillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgångtill färska valnötter från sin egen trädgård
Tillchokladen. Storebror plockade blommor till mig både på vägen till och hem från förskolan. När det gäller chokladen blandar du alla ingredienserna när det är dags att avnjuta glassen
Linn och jag bakade cupcakes till Söndagsfika i söndags. Smaken blev choklad och choklad. Rör om och blanda sedan ihop dem tills det inte finns några klumpar kvar
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Han menar att vi egentligen äter samma sak varje gång, oavsett om det är jul, påsk eller midsommar. "som om julbordet har allt och så plockar vi liksom bara bort några rätter och byter namn på julmusten till påskmust" (eller "sommarmust")
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. Igår var jag på en mingelkväll anordnad av Risenta för att tacka och inspirera oss bloggare som utvecklat recept till deras digitala marknadsföringssatsning
Smält smöret och tillsätt mjölken. Saftig och luftig mjuk pepparkaka med smak avchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig av med så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Av förklarliga skäl släpade jag inte med mig glassmaskinen till landet. Jag gick tillväga på precis samma sätt som jag brukar göra när jag sjuder en glassmet
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. Igår var jag på en mingelkväll anordnad av Risenta för att tacka och inspirera oss bloggare som utvecklat recept till deras digitala marknadsföringssatsning
Sila över chokladen och blanda i gelantinet. Grattis till Anders. Jag var på presseventet och smakade på dessa tårtor och en av de som jag gillade mest var en tårta som smakade kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.