Dessutom är det ju på ett sätt extra kul i början, man har inte tröttnat och det blir ganska fort lite resultat - lite snyggare armar, lite magmuskler som kan anas =) Sen är det ju också ganska skönt att ha lite träningsvärk, den är ju som ett kvitto på att man åstadkommit något
Idag blev det lite variation på CX-passet imorse. jag tog tillfället i akt att använda en svart tub istället för en orange, eftersom jag tycker det är viktigare att jag visar god teknik men kanske inte blir fullständigt slut, än att jag tar för tungt och sviktar teknikmässigt (då har man inte riktigt insett vad man är där för om man är instruktör, tycker jag) när jag instruerar
En teknik som även fungerar med köttbullar. Blanda samman alla ingredienser i en skål och forma sedan färssmeten till 6-8 st biffar. Färdigstek biffarna mitt i ugnen i 10-15 min beroende på storlek. 2016-01-15 @ 10
Att baka riktigt gott matbröd är ett äventyr i sig och kräver om man vill nå ett ypperligt resultat, uppmärksamhet, kreativitet, experimentlusta och modet att våga misslyckats när man tror att man hittat sin teknik
Degen var lite fetkladdig och en i testbakargänget utarbetade raskt en teknik. 13-15 dl vetemjöl. Grädda i 180-200 grader C i ca 8 minuter. 13-15 dl vetemjöl
Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Rånen behöver inte lång tid att stelna, så gäller att få in tekniken och farten. Rör ner vattnet i ägg- och sockersmeten, rör sedan ned de torra ingredienserna
lossa injeran försiktigt från pannan, du hittar din egen teknik men enklast är nog att peta lite längs kanterna med en stekpanna och sen lyfta ur den med händerna, eller stjälpa ur den
Det krävs en del teknik för att mjölksyra, men att marinera är betydligt enklare. Här är ett enkelt recept på Mjölksyrade Grönsaker från Finlandssvenska TV-programmet Strömsö
Det är en teknik som kräver övning men det var kul och gav snabbt resultat. Till mors dag hade vi hunnit få rabarber i trädgården och sugen på jordgubbar hade jag hunnit bli med så fyllningarna fick bli rabarber- & jordgubbskompott och hemkokt vaniljkräm
5 dl vatten2 1/2 dl havregryn50 gr margarin50 gr jäst2 msk socker1 tsk saltca 8-10 dl vetemjöl specialGör så här. Min 14-åriga dotter har gjort den till mig i tekniken. ca 8-10 dl vetemjöl special
Vi fick även lära oss att klä in tårtor i choklad, en teknik som kräver lite träning för att få det perfekt, men jag tyckte ändå att jag lyckades ganska bra för att vara första försöket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.