Skala och hacka schalottenlöken och bacon i mindre bitar. Tillsätt kapris och rör om. Salta och peppra. Lägg i bacon, kapris och schalottenlöksfyllningen
Skiva rotsaker och lök tunt. Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
Skiva rotsaker och lök tunt. Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
Vissa kanske tänker att det låter konstigt med rödvinsås till lamm, man brukar ha vitt vin till lamm, men det finns faktiskt en hel del rött vin som passar till lamm och det var det vi använde
Maken var i huvudstaden härom veckan och åt då diverse godsaker på olika restauranger. När han kom hem la han en beställning på en god köttbit med potatiskaka smaksatt med västerbottensost och rödvinssås
Lite snabbmat kan man faktiskt säga om man har sakerna hemma och köttet tinat. Stek kotletterna på hög värme med några vitlöslsyftor och rosmarin i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.