Servera med tagliatelle. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
4 st tagliatelle. Bryn fläskfilén i lite matfett gyllene runtom. Krydda med salt och peppar. Lägg filén i en eldfast form och stick in en kött-termometer
2 port tagliatelle. 2 port tagliatelle. Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
Servera med nykokt tagliatelle. 300 g tagliatelle. Kram Karin 300 g tagliatelle. En gammal favorit som jag hittat på Arla en gång i tiden är denna rätt med fläskfilé
Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering
200 g sockerärtor, 250 g okokt tagliatelle, 200 g Philadelphia Naturell Light 12 %, 2 msk mellanmjölk, saften av 1/2 citron, 125 g tunt skivad rökt lax, nymald svartpeppar, ev lite salt för att förhöja smaken. 250 g okokt tagliatelle
4 4 port tagliatelle 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 600 g kycklingfilé 2 msk olivolja salt och peppar 150 g fetaost 1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g) Lägg till i inköpslistan
Servera tagliatellen rykande het, toppa med några basilikablad. 400 g tagliatelle. 1400 g tagliatelle 600 g tomater, små blandade sorter i olika färger 1 dl svarta oliver, utan kärnor 2 msk kapris 1 dl basilika, finhackad 1 dl persilja, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 citron, finrivet skal 1 dl olivolja salt, svartpepparSkär tomater, oliver och kapris i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.