Häll tillbaka och mosa blomkålen tillsammans med fetaost, ägg,salt o peppar. Skala räkorna och lägg skalen och huvudet i en kastrull, med rikligt med smör
Fredagens middag blev ost och skinkpaj, med en grönsallad. Grundrecept lchf bröd. Klä en pajform med smeten, det blir lite över som man kan göra lite små bullar vid sidan om
Ät med sallad. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Servera med t ex creme fracihe, räkor, rom, rödlök och grillkrydda. Tyvärr var alla räkor med skal slut i frysdisken pga leverantörproblem, så jag var tvungen att ta fulräkor
Tag av det översta pappret och lägg det nedre med smeten, på en plåt och ställ in i ugnen. Gör en köttfärssås med resten av ingredienserna, utom de båda ostsorterna
Jag kör squashskivorna en runda i ugnen först, innan jag varvar dem med köttfärsen och ostsåsen. Bryn under tiden färsen tillsammans med den hackade löken
Därför gjorde jag idag broccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart. Ta bort den översta plastbiten, och lägg plattan i formen, ta bort den andra delen av plasten och jämna till degen med en fuktig hand
Och förra fredagen invigde vi den, så gott med toast. Våran gamla smörgåsgrill hade gjort sitt så för några dagarna sen då vi var på Ikano köpte vi oss en ny
Vitkålsgratäng med Kyckling & Bacon. Krydda med soja, sambal och svartpeppar. Låt puttra några minuter och blanda sedan ner det i formen med vitkål och kyckling
Smörj en ungsfastform med smör. Servera med en god grön sallad och aioli. Ställ ugnen på 225 grader. Stek färsen och häll på tacokryddan och låt koka en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.