400 g
blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlökoch färskpressad citron
Tagliatelle all'Uovo. Skär de olika svampsorterna i skivor och bryn dem i en stekpanna med olja. Smaksätt med salt och peppar och ta bort stekpannan från kokplattan
Smält smöret i en mellanstor stekpanna och tillsätt den rivna vitlöken. tagliatelle. Lägg den torkade svampen i blöt i hett vatten i en skål och krama ur (med en sked mot kanten av skålen om du inte vill skålla dig)
4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.