Krämigrisottomedkycklingochsvamp är en av minafavoriter när det kommer tillrisotto. När den är klar kan du lägga den åt sidanoch skära istrimlor som du sedan serverar medrisotton
kallas ibland Bjäst). färska basilikablad (valfritt). kallas ibland Bjäst). Tillservering. 4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 3 msk tamari (eller annan soja). 2 msk färsk basilika, finstrimlad. 2 msk färsk oregano, finhackad. 2 msk färsk timjan, finhackad. 2 msk olivolja, tillstekning. 1 tsk salt (gärna flingsalt). 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, tillstekning Salt svartpeppar. 3 msk pumpafrön 1 tsk salt (gärna flingsalt) 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringari själva tillvägagångssättetoch därför skrivit receptet medmina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.