Eller inte av tacos men av guacamole. Jag har på senaste blivit helt beroende av tacos. Lägg märke till att jag sa vad som passar till guacamole och inte vad guacamole passar till…
Lägg fyllningen i de varma tacoskalen. Toppa med Old El Paso® Thick 'n' Chunky Salsa. Värm tacoskalen, lätt isärdragna med pappkilen kvar, i ugn, 175°C, ca 2-3 minuter. 300 gram räkor, skalade. 1 påse Old El Paso Spice Mix for Tacos
Dela varje bröd och fyll sedan med räkor, sallad, koriander, lök, salsa och guacamole. Mosa ihop en pressad vitlöksklyfta med saften från en halv lime och två avokado
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Smaksätt med salt och peppar om det behövs. Serveras med ris eller pasta och en god sallad förstås. Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna. Späd med vattnet och koka 5 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.