Tacos med inspiration av Dalarna
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Viltfärs
  • 300 g valfri vegofärs
  • 1,5 msk ljus sojasås
  • 1 msk grönsaksfond
  • 2 tsk torkad timjan
  • 7 torkade enbär
  • 2 tsk torkad rosmarin
  • 1 tsk torkad ramslök (går att utesluta eller ersättas mot 1 klyfta vitlök)
  • 1/2 dl vatten
  • 2 msk rapsolja till stekning
  • Salt och peppar efter smak
  • 2 dl havrefraiche eller annan fast växtbaserad yoghurt
  • 1/2 kruka gräslök
  • 1/2 kruka kruspersilja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 nypa socker
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 färsk majrova
  • 100 g färska trattkantareller
  • 1 dl färska eller frysta lingon
  • 1 dm färsk gurka
  • Vegansmör eller rapsolja att steka kantarellerna i
  • Färsk gräslök till topping
  • 8-9 stycken Stand ‘n’ Stuff

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.