Jag gjorde en sorts rakhat (ostrullar), falafel (kikärtsbiffar), tabbouli (persiljesallad), foul (spiskummindoftande bönröra) och labneh (yoghurtsås med mynta)
Till blir det pitabröd, lammspett, tabbouli och hummus. TabbouliBlanda bulgur, persilja (massor av persilja, seså, ännu mer persilja, flera deciliter ska det vara), finhackad lök, några tomater, pressad citron, lite olivolja och lite salt
Gjorde en typ Tabbouli på quinoa till, blev krämig och god. "Tabboulin" gjorde jag såhär. Jag äter inte så mycket kött längre men något jag verkligen gillar så är det lamm
Blå kudde av strutsfjädrar, ca 2 000 kr, Kamelo, skimrande sammetskudde, 995 kr, Dis inredning, virkad kudde, 2 600 kr, Arcade/NK Inredning, rund sidenkudde, 399 kr, Tabbouli house, strutsfjäderskudde, ca 1 700 kr, Kamelo, sammets-kudde med fågelmotiv London, 1 800 kr, Duofoto-grafi. Ljusblått linnepåslakan, 220 x 220 cm, ca 2 500 kr, och mönstrad filt från Bali, ca 3 200 kr, båda Walles & Walles collection, randigt marockanskt överkast i siden, 180 x 300 cm, 1 495 kr, Tabbouli house
Tabbouli city. Idag har jag varit och sminkat mig på Makeupstore tillsammans med en vän och efter det mötte vi upp några andra tjejer för en middag på Tabbouli
tabbouli . Bloggmiddag. I lördags efter Blogger Boot Camp så behövdes såklart energiförrådet fyllas på och vad passar inte då bättre än att äta riktigt god mat i trevligt sällskap
Tabbouli, Tavastgatan 22. Är du och dina tjejkompisar på väg till Stockholm för en härlig höstweekend. Här kommer mina bästa tips till Stockholm nu när uteserveringarna stängt igen och den mörka årstiden kommer krypandes
Det här är snabbt fixat om du har preppat tabbouli och falafel i förväg. Lägg på ett par matskedar tabbouli (vi hade kokt bovete med persilja och tomat) och falafel
1 stor bunt bladpersilja (ni som har gjort mycket tabbouli fattar hur mycket bladpersilja det handlar om). 1 stor bunt bladpersilja (ni som har gjort mycket tabbouli fattar hur mycket bladpersilja det handlar om)
Jag är så nyfiken på mat från mellanöstern. Syrien och Libanon har väldigt mycket att erbjuda och jag tar gärna chansen att få en smakrik matupplevelse, bara mycket gott och lagom mätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.