Krispig kycklinglårfilé, hummus och tabbouli
Tjockkocken
Tjockkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g okokta kikärtor
  • 2-3 vitlöksklyftor (ta mer om du önskar mer vitlökssmak)
  • 1,5-2 dl olivolja
  • 1,5 dl vatten
  • 2 msk tahini
  • 4 port (persiljesallad)
  • 2-300 g färsk bladpersilja
  • 100 g körsbärstomater
  • 1/2 rödlök En rejäl skvätt Olivolja
  • 0,5-1 tsk torkad mynta (eller lite färsk finhackad)
  • 1 dl riven färsk blomkål (grova sidan på rivjärn – detta kan uteslutas men funkar bra som ersättning av couscous som många annars har i tabbouli)
  • 500 g färsk eller tinad kycklinglårfilé
  • blomkål
  • Hummus

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.