t-bonestekar. Servera med en blandsallad. Lägg köttet på grillen och när det återstår 10 minuter, pensla potatishalvorna med chilismöret och grilla dem
Sydfisk´s T-bone´s är så otroligt goda att det vattnas i munnen av bara tanken. Svart vitlök går att finna på många ställen nu men är fortfarande lite dyr så ny behöver inte använda den, det går lika bra med vanlig vitlök
T-bone steak. Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. Medium. Servera med primörer, grillad blomkål, salsa verde eller rödvinssmör
Tack vare en stormande succé kan de gamla barndomsvännerna Huw Gott och Will Beckett nu skryta med fyra köttrestauranger med tillhörande cocktailbarer utspridda över London
T-bone steak med grillade potatishalvor och tomatsåsPortioner. Servera med en blandsallad. 4 t-bonestekar. Lägg köttet på grillen och när det återstår 10 minuter, pensla potatishalvorna med chilismöret och grilla dem. 4 t-bonestekar
T-BonemedLakritskryddsmör. se med ett brinnande intresse för grillning och BBQ. Detta tillbehör käkade jag första gången på en tapas-restaurang i Barcelona
Börja med att blanda till en grillolja med olivoljan, finhackad rosmarin, salt, soja, farinsocker, rödvinsvinäger samt svartpeppar som är grovkrossad
Toppa köttet med lite skuren gurka och korriander. Källa. NickoPortioner. 4Ingredienser. 4 T-benstekar1 dl sweet chilli sauce1 matsked fish sauce1/2 dl lime juice1-2 gurker (beroende på arrangemanget)2 nävar korrianderbladGör så här
På menyn fanns även en T-bone steak på ett kilo, som vi fick se bli uppäten av vår bordsgranne. Vi fick även vara med om ett häftigt åskväder och skyfall utan dess like
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.