T-bone stek masserad med svartvitlök, vittryffelolja rostad potatis med stekt grönkål och paprika i svartvitlök, örtkräm.

Ingredienser

  • 400 grams stek kan ha ca
  • 250 gram kött
  • 25 minuter
  • 2 -3 potatis klyftade
  • 100 g strimlad grönkål
  • 1/2 skivad paprika
  • 30 g skivad lök
  • 2 st svarta vitlöksklyftor (vanlig
  • går lika bra)
  • Lägg potatisen i en stekpanna med
  • hälften av tryffeloljan, örtsalt och svartpeppar i ugnen i ca 20 minuter
  • När det är ca 5 minuter kvar,
  • stek grönkål, lök och svartvitlök i en varm stekpanna med tryffelolja och smör i
  • 4 minuter, tillsätt paprika tills sist, krydda med svartpeppar och örtsalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.