Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Enligt grundreceptet så skulle man inte göra det men det gick utmärkt och det är just det här med att använda brödformar som gör det så himla enkelt och "oklibbigt"
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Servera med en liten klick honung eller njut som det är. Jag tycker de här med att vara självförsörjande på något är väldigt givande både för en själv och för miljön
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit medom det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Det är höstmakrill som är så god at servera inkokt, med dillsås och potatis. Tidigare hade jag oftast stekt den, någon gång grillat, med aldrig ugnsbakat den i sås
2. 2. 2. M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Men sålänge det är gott och roligt att baka så är jag nöjd, och förutom att jag gjorde misstaget att använda stavmixern som tackade för lång och trogen tjänst med att säga godnatt för evigt när det blev för tungt och kletigt med dadlarna så blev resultatet på dessa väldigt lyckat
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Servera antingen som jag gjorde med lite kokta grönsaker såsom rödbetor och broccoli eller ris. Vill först påminna er omtävlingensom jag har på bloggen nu, chansen att vinna en fantastiskt Smakbox
Jag valde att göra en chokladtryffel med hasselnötssmör som rullats i rostade hasselnötter. Jag tänker definitivt inte dyka ned i någon skål med lösgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.