Hoppas att allt ärfint med er. Det är ju så sjukt gott. Enter your email address. Det är svårt att riktigt ta inallting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Hoppas att allt ärfint med er. Det är ju så sjukt gott. Enter your email address. Det är svårt att riktigt ta inallting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Nu tar vi sats mot julen häri köket och ägnar hela veckan åt juligatips och recept. Hela året har visuttit på flera recept och bilder som vi bara väntat på att få dela med oss av till er, bilder och recept från förra årets jul i det Mårtenssonska köket
Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackadpersilja och peppra
För er som blir sugna kommer receptet här. Det här behöver du. På jobbet kom receptet på frallor med mjölet Manitoba Cream på tal för ett par veckor sedan
Den enda som blir ledsen av detta bröd är plånboken. Kom hem till föräldrarna och fick avnjuta detta goda bröd fyllt med nötter och torkad frukt, mycket gott
Köttet var gott, precis som väntat, men det var såsen som blev middagensfullpoängare. Det var ännu längre sedan jag åt smördegsinbakadfläskfilé, men i helgen var det vad jag bjöd på närJosefine och Mikael var på besök hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.