Alla som kommenterar är med och tävlar, oavsett om kommentaren hamnar här, på bloggens Facebooksida eller Instagramsida, där jag också tipsar om tävlingen
~Neta & Peppe~. Låt oss presenteraen ny superstjärnedrink på den somriga semesterhimlen. Den titulerar sig så fint som Hugo och varför den heter så har vi ingen aning om
Om inte så klicka på bilden här ovanför så kommer du till Keldas sida och kan registrera dig. För att hitta min soppa är det bra att veta att jag älskar julen
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer. Stick in den i köttet innan du börjar grilla för annars rinner köttsaften ut
Blanda bovetemjöl och salt i en bunke. Vispa ner vatten med elvisp och därefter ägg. Täck bunken med plastfolie och låt den stå två timmar i rumstemperatur
Den här rätten har vi inte lagat på evigheter, men nu i helgen kände jag att nu var det dags. Det här är ju en underbart god, mustig och smakrik rätt som man faktiskt borde göra oftare
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Ni är väl med och tävlar. Jag drar fyra vinnare på söndag kväll. Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista Svenskt Kötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.