Vissa recept är borta i flera år för att sedan plötsligen hittas. Jag trodde att jag förlorat receptet till en älskad klassiker i min familj, men på ett gammalt receptkort fanns det nedskrivet
Sockerkakor och mjuka kakor Svenska klassiker. En kort arbetsvecka och ändå känns den så himla lång. När inte ensfredagen har kommit och jag redan är helt slut i kroppen
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Fräs länge och väl i en wokpanna på mellanhög värme i naturell olja. Jag beställer ofta biff med bambuskott de få gånger jag äter på restauranger som serverar det
salt & svartpeppar. Det blir en helt annat smak på en grillad biff än enbiff stekt i stekjärn. Kan inte annat än att hålla med en viss snabbmatskedja om det
Igår testade jag att laga mat i min nya Crock-Pot för första gången. Crock-Poten kan man ställa in på låg eller hög temperatur, och sen väljer man hur länge den ska puttra beroende på det
fint & gott. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Till detta recept (utgått från Matplatsen) har jag använt mig av lite av all den cambozolaost vi har i frysen och gjort biffar fyllda med just denna sorts ost
Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligenBiff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.