Det finns en blogg som heter "Ingen rotmos". Den skulle jag aldrig kunna skriva under på. Det lena, varma, vackra moset som bara ligger där i en driva och väntar på att spetsas tilllite med stark senap
Nu när det börjar blikyligt ute och folk är allmänt förrvirrade över vad de ska ha på sig på morgonen - sol, blå himmel, blåst, isig kyla osv är en litekonstigkombo- så blir många förkylda
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Jag själv äter ju inte så mycket bröd längre så ska jag äta bröd så tycker jag det ska vara ett gott och hembakt bröd
Ja efter denna veckan är det konstigtom jag inte drömmer om saffrans snart. Här hemma har verkligenvarit saffran både högt och lågt och i alla dess former
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tipsom från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosen och det färska brödet så gick det fint
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Ingredienser. Jag utgick från detta recept men somvanligt är det något somintefinns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskiltnyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.