Försökte verkligen att ta lite mjöl så att degen skulle vara kladdig och förhoppningsvisintebli så torr, men ja jag vet inte varför det alltidblir såhär
Jag blev glatt överraskad av den supertrevliga Hovmästaren Kristian som jobbade där nu, så himlatrevlig å ville gärna bjuda på snittar å tipsade om en stor lekplats för barnen osv
Det finamed den är att den kan användas direkti varma maträtter och behöver sedan bara ett uppkok. Det gäller exempelvis kalops, dillkött, kålpudding, mustiga grytor och sådant
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbakai rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Februari har visatsig vara en riktighögtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vitsenmed att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak iskinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Så jag gjorde ett litet test med samma tillvägagångssätt som min bästa svartvinbärssaft. Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad medlika delar mosade aronia och jordgubbar
IngredienserPortioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfrittmargarin 3/4 dl olivolja 3 finrivnavitlöksklyftor 1 dl finhackadpersilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Försvinner då imin egen lilla värd och tycker det är så kul att hålla på medmittkrims krams. Önskar dygnet hade haft fler timmar så att jag fick roa mig oftare med detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.