Om en liten stund har Sveriges mästerkock premiär i TV4. Nu håller vi tummarna för att det inte blir en grå kopia utan för en gångs skull ett bra matprogram
ja i onsdags var det ju final i Sveriges Mästerkock. men Sigrids pavlova imponerade på juryn och hon tog hem segern i Sveriges Mästerkock 2011. och nu uppmanar jag alla där ute att söka till sveriges mästerkock 2012, det kommer bli ert minne ni sent kommer glömma, tro mig
Följer ni Sveriges mästerkock. Jag brukar alltid köpa vinnarens kokbok och jag tror att Charlottas kokbok kommer innehålla många fiskrecept om hon vinner, så jag håller tummarna för att hon går till final och tar hem titeln Sveriges mästerkock i år
Ja, det här var mitt bidrag i slutauditions på Sveriges Mästerkock i Gävle. Allt om Sveriges Mästerkock om hur det gick till på utmaningarna, hur det kändes under utmaningarna och reaktioner på att inte gå vidare, allt om det kommer i ett senare inlägg
Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i Sveriges Mästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
Duktiga kockar båda två, men nu är det så att jag köper alla Mästerkockarnas kokböcker och Ludvigs kokboksidé med recept där alkohol på något sätt ingår känns som en kokbok jag inte kommer använda särskilt ofta, därför hoppas jag nu kunna ställa in en kokbok av Sandra Mastio i min samling kokböcker av Sveriges Mästerkockar
Grattis på Sveriges Nationaldag. eller vad man nu säger. fira Sveriges Nationaldag. vad vi ska äta idag. (vill ni så färga cocos eller pärlsocker gult och blått, så kan ni rulla dem fina i Sveriges färger idag)
Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Blanda sist ner vetemjöl och arbeta degen väl, eller tills den släpper degbunkens kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.