(Mängden sötströ beror lite på hur sur rabarbern är och hur syrlig paj du vill ha. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Koka sedan ihop detta, under omrörning, tills det tjocknar. Jag måste ha gjort något fel för mina frallor blev visserligen kanongoda, men de blev inte så luftiga som jag trodde att de skulle bli när jag läste receptet och tittade på bilden
Låt tårtbottnen svalna innan du delar den tvärs över och lägger på vispad grädde. Täck gräddlagret med bitar av avrunnen persika och skivade jordgubbar och lägg samman
Tänkte att den kunde bli god som en kladdkaka och därför tog jag fram detta recept. Det är en chokladbit med kolakokos, har du inte provat den så kan jag verkligen rekommendera den
3 dl bovetemjöl. 3 dl bovetemjöl. Idag bakade jag dessa tekakor. De blev riktigt goda. Dottern vill ha glutenfritt bröd för att hon känner att hon mår bättre utan gluten
Blanda florsocker och vatten till en jämn glasyr och bred över kakorna när de har kallnat. Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad
Vispa ägg & socker poröst. Serveras med grädde eller glass. 3. Stäng sedan av ugnen och låt kakan stå i eftervärmen i 10 minuter. 2 ägg. 1 st dubbel daim
Dela degen i tre bitar och forma bitarna till baguetter med väl mjölade händer. Tillsätt honung, salt och det mesta av mjölet och arbeta degen väl, gärnamed maskin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.