På Extreme Food, med butiker i Göteborg, Stockholm och nätbutik, kan man köpa förträffliga kryddor, salsor och tortillas och lyfta fredagsmyset till en helt ny nivå från Old El Pasos eller Santa Marias Aromat-liknande kryddblandningar
Lägg sallade på ostbottnarna och dofta över paprikapulverJordärtskockcrème med tryffelolja och svamp3 små potatisar6 normalstora jordärtskockorPressad citronCa 3 msk vispräddeTryffeloljaTrattkantarellerRosmarin (eller timjan)Koka potatisarna, låt kallna, skala och skär till bottnar, ett par cm tjocka
Mitt tips – använda termometer. Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Rätt tillagad och en fin råvara, är fläskfilén hur god som helst
Sätt ugnen på 200 º. Skär purjolöken i bitar och bryn den lätt och lägg den i en ugnsfast form. Dela filéerna i mindre bitar, salta och peppra och lägg den på purjolöken
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Måste ni pröva. mums. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. medans det gör det. så grovhacka purjolök o hyvla morötter o lägg i en form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.