Svartsoppa med krås
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl äppelmust
  • 1 liter vatten + 1 dl konc. kycklingfond
  • 1 dl portvin
  • 1 dl madeira
  • 1 dl konjak
  • 1 dl rött vin
  • 1½ msk rödvinsvinäger
  • 1 msk ättiksprit (12%)
  • 5 msk svartvinbärsgelé
  • ½ dl mörk sirap
  • 2 msk smör
  • 2 msk mortlade kanelstänger
  • 1 msk mortlade kryddpepparkorn
  • 1 tsk mortlade nejlikor
  • 1 msk timjan
  • nymalen vitpeppar
  • 3 dl gåsblod
  • 3 msk vetemjöl
  • salt
  •  
  • KRÅS
  • förslagsvis hals, hjärta och lever av gås
  • 5 dl vatten + 1/2 dl konc. kycklingfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.